GEL/ BIAB/ GELPOLISH

Gelpolish Color

€45

BIAB Naturel / Color

€50

Nieuwe set op natuurlijke nagels

€60

Nagelbijter behandeling

--> verzorgende manicure, natuurlijke opbouw zonder verlenging van de nagels

€45

Nabehandeling gel color

€50

French/ babyboom/ colorboom/ glitterboom

+€5

Reverse per nagel

+€2,50

Nagelreparatie tijdens behandeling

+€2,50

Nagelreparatie aparte afspraak

€4,50

Nailart

+€1 -€2,50

VERWIJDEREN

Verwijderen  incl manicure zonder nieuwe set

€30


BIAB Treatment

BIAB staat voor Builder in a bottle. Met deze flexibele gel gaan we de natuurlijke nagels gaan verstevigen.

Het product werkt in op de diepte van de natuurlijke nagels waardoor de nagel ook sterker gaan worden na een aantal behandelingen en een mooi c-curve gaat krijgen.

BIAB kan enkel uitgevoerd worden op korte nagels

​Deze behandeling is ideaal voor nagelbijters en iedereen die houdt van een mooi verzorgde nagel op een natuurlijke manier.

Waarom tijdig een nabehandeling?

Een nabehandeling is nodig na 3 à 4 weken na het plaatsen van het kunstproduct. De opbouw/balans is niet meer optimaal waardoor ze kunnen breken.

Bij nagelbijters groeien de nagels sneller, waardoor zei sneller een uitgroei zullen hebben en dus zeker in begin vroeger een nabehandeling zullen nodig hebben.

Alles hangt dus af van het soort werk je dagelijks doet, of je een nagelbijter bent, zwanger bent, medicijnen neemt.

Waarom je nagels steeds goed verzorgen?

Een goede verzorging van de nagel is heel belangrijk. Het grootste gevaar voor de nagel is uitdroging. Daardoor geraken ze hun natuurlijke olie kwijt. Wanneer dit gebeurt verliest de nagel zijn flexibiliteit, de nagel wordt hard en splijtbaar. Het is dus heel belangrijk om de nagel goed te verzorgen. Het dagelijks gebruik van nagelriemolie is dus van essentieel belang om de nagel flexibel te houden. Door het gebruik van nagelriemolie zullen de nagels niet uitdrogen en dit zorgt voor een betere hechting van het kunstproduct.

Het is raadzaam om minstens 2 à 3 maal per dag nagelriemolie te smeren.

  • Gebruik handschoenen als u in de tuin werkt, als uw handen veel met water en oplosmiddelen in contact komen of als u aan het klussen bent.
  • Oppassen voor BV Bleekwater, Ammoniak, benzine, terpentijn en soortgelijke producten! Deze stoffen kunnen de kunstnagels beschadigen en laten loskomen.
  • Gebruik uw kunstnagels niet als instrumenten of hulpmiddelen (bv bij het openen van blikjes frisdrank. Daarvoor kan je beter bv een lepeltje gebruiken)Knip uw kunstnagels nooit! Ze zullen barsten of splijten.
  • Kom tijdig voor uw nabehandeling (+-3weken)! Wacht u te lang, dan komt het sterktepunt van de kunstnagel te ver tegen de vrije boord te liggen en heeft u het risico dat ze breken.
  • Ondanks de zorgvuldigheid van de fabrikanten kunt u allergische reacties krijgen op nagelproducten. Het is belangrijk om te weten of u inderdaad een allergie hebt. Vraag ook dan advies aan uw nagelstudio. Allergische reacties kenmerken zich door rode plekken, jeuk en een zwelling rond de nagels, of irritatie rondom de ogen en de mond. Neem zo snel mogelijk contact op met uw nagelstudio als u last hebt van deze symptomen.