Noj'ca Candle Black/Gold Geurkaars Sakura

Hand-Made geurkaars met droogbloemen én edelstenen.
De sojakaars is gemaakt van ecologisch verantwoorde soja was, is 100% plantaardig, biologisch afbreekbaar.
140g Net.

Kaars kan ook gebruikt worden als woondecoratie.
De kaars wordt verpakt in een trendy geschenkverpakking. Ideaal om als cadeau te geven of voor jezelf!

Tips
Smelt de gehele bovenlaag
* Laat de sojakaars de eerste maal branden tot de volledige bovenlaag gesmolten is. Soja-was heeft een brandgeheugen, dit zorgt ervoor dat er geen 'tunnel-vorming' ontstaat en de kaars de volgende keren mooi zal opbranden

* Verwijder tijdens de eerste brandbeurt grote edelstenen, schelpen en droogbloemen

Houd je lont kort
* Dit klinkt voor jou misschien heel vreemd maar eigenlijk is dit van toepassing op alle kaarsen. Voor elke brandbeurt knip je het lontje bij tot 0,5cm. Dit zorgt ervoor dat de vlam kleiner blijft en je kaars rustiger zal opbranden. Voor houten lontjes verwijder je het zwarte residu. ? Heb je geen lont-knipper? Gebruik dan eenvoudig een nagelknipper :)

De kaars niet te lang branden
* Brand de kaars niet langer dan 4u, doordat je de kaars langer gaat gaat branden komt ook de lont meer vrij en wordt de vlam sterker. Je was zal sneller smelten en ook hittevorming zal vormen.

Laat een laagje was over
* Een kaars laat je nooit opbranden tot helemaal aan het einde, dit doordat de vlam sterker wordt en meer hitte produceert en het potje kan breken... Laat steeds een laagje van 3mm over.

Reinigen
* Ja hoor, sojawas kan je gewoon verwijderen door warm water en een zeepsopje! Is je kaars op? Was het potje dan uit in zeepsop. En je kan het potje hergebruiken.

19,95 €